Nicolas Blondeel
Nicolas Blondeel

ENPLUS ARCHITECTEN werd opgericht door Nicolas Blondeel nadat hij gedurende 22 jaar een bureau onder eigen naam had gerund.  De naam benadrukt perfect waarvoor dit architectuurbureau staat: "een tikkeltje meer". Een stukje poëzie, een streep scheerlicht, plekgevoelens, een probleempunt omvormen tot een “tache-de-beauté”.

Nicolas is ondertussen tevens erkend als technisch bouwexpert en wordt ook geconsulteerd als gerechtsexpert. Problem solving is ook ultiem creatief denken, maar preventief oplossen is nog beter.

PS. waarom nog die extra chocolade bovenop dat enthousiaste energielevel :) Heeft zijn hartje ook verloren op Siciliaanse (bouw)grond.

Maud Fonteyne
Maud Fonteyne

Maud studeerde af als Ingenieur-Architect aan UGent in 2017 maar deze wereld was te klein. Na enkele jaren werkervaring als junior-architect in New York (Arch-Tectonics & Jaklitsch-Gardner Architects), kwam Maud in 2020 helemaal thuis bij ENPLUS ARCHITECTEN.
Na enkele jaren als project-architect, is Maud sinds 2023 medezaakvoerder van Enplus Architecten geworden.

De nauwkeurigheid van Maud weerhoudt haar er niet van om klanten uit comfort-zone te prikkelen met frisse ideeën.

PS. niet alleen koffiedrinkende cultuursnuiver = serieus genietend

Hanne Vandenhaute
Hanne Vandenhaute

Hanne studeerde in 2022 af aan UGent als Ingenieur-Architect.

De speelse architectuur en persoonlijke aanpak bij ENPLUS ARCHITECTEN is wat haar meteen aansprak. Jeugdige interesse, een open mind en een stevig stel hersens zorgen voor de perfecte wisselwerking.

Als stagiair trekt Hanne verschillende renovatieprojecten naar zich toe.

PS. Geëngageerde stille genieter!