Nicolas Blondeel
Nicolas Blondeel

ENPLUS ARCHITECTEN werd opgericht door Nicolas Blondeel nadat hij gedurende 22 jaar een bureau onder eigen naam had gerund.  De naam benadrukt perfect waarvoor dit architectuurbureau staat: "een tikkeltje meer". Een stukje poëzie, een streep scheerlicht, plekgevoelens, een probleempunt omvormen tot een “tache-de-beauté”.

Nicolas is ondertussen tevens erkend als technisch bouwexpert en wordt ook geconsulteerd als gerechtsexpert. Problem solving is ook ultiem creatief denken, maar preventief oplossen is nog beter.

PS. waarom nog die extra chocolade bovenop dat enthousiaste energielevel :) Heeft zijn hartje ook verloren op Siciliaanse (bouw)grond.

Maud Fonteyne
Maud Fonteyne

Maud studeerde af als Ingenieur-Architect aan UGent in 2017 maar deze wereld was te klein. Na enkele jaren werkervaring als junior-architect in New York (Arch-Tectonics & Jaklitsch-Gardner Architects), kwam Maud in 2020 helemaal thuis bij ENPLUS ARCHITECTEN. Ze is nu als projectarchitect verantwoordelijk voor verschillende nieuwbouw- en renovatieprojecten. 

De nauwkeurigheid van Maud weerhoudt haar er niet van om klanten uit comfort-zone te prikkelen met frisse ideeën.

PS. niet alleen koffiedrinkende cultuursnuiver = serieus genietend

Olivier Meuris
Olivier Meuris

Olivier Meuris startte als hongerige architectuurstudent bij ENPLUS ARCHITECTEN in 2018. Toen Olivier afstudeerde in 2021, kwam hij uiteraard full time aan boord, na eerst een wereldreis gemaakt te hebben.
Door zijn jaren als jobstudent bij ons kantoor kent Olivier Enplus Architecten vanbinnen en vanbuiten en functioneert hij als projectarchitect voor verschillende nieuwbouw- en renovatieprojecten. Hij is volwaardig opgeleid en denkt en handelt als een volwaardige Enplusser.

Olivier versterkt binnen ons team zalige ontwerpers net goed dat niveau van "dat hoekje af", het speelse karakter binnen een degelijk ontwerp.

PS. koffiedrinkende wereldreiziger = scherpe maar ruime blik 

Hanne Vandenhaute
Hanne Vandenhaute

Hanne studeerde in 2022 af aan UGent als Ingenieur-Architect.

De speelse architectuur en persoonlijke aanpak bij ENPLUS ARCHITECTEN is wat haar meteen aansprak. Jeugdige interesse, een open mind en een stevig stel hersens zorgen voor de perfecte wisselwerking.

Als stagiair trekt Hanne verschillende renovatieprojecten naar zich toe.

PS. Geëngageerde stille genieter!