Woning 1611/BUY

GentBouwjaar 2017

Levenslang wonen in verbouwde loods

In de industriƫle loods achterin de tuin van een Art Nouveau hoofdbouw transformeren we het gelijkvloers tot een compacte woning met het doel op levenslang wonen.

We hielden enkel de originele betonnen en gemetste draagconstructies over als een eerlijke robuuste basis, waardoor we veel glas konden plaatsen met zicht op de weelderige tuin. De overbezonning wordt getemperd door een grote overluifeling dienstig als een overdekt terras : een leuke buitenkamer!

De uitwerking in cortenstaal is een knipoog naar de industriƫle look van het bestaande pand. De houten ramen en de zandkleurige polierbeton zorgen voor een zeer warm karakter !

Eens een kijkje nemen? Dit kan tijdens de Renovatiedag op zondag 5 mei! 

Meer info: https://renovatiedag.ikgabouwen.be/project2019/57/?frm[p][]=10